Skribent

Alexander Kardelo

29 oktober 2014 | 13:15

Träffa MovieZine på Comic Con Stockholm!

Delta i filmsnack, tävla om Hobbitprylar och träffa två av landets mest spännande filmskapare.
Den 30:e oktober slår Comic Con upp portarna i Stockholm. Mässan är en sammanslagning av tidigare Gamex, och världsomspännande Comic Con som redan finns i många länder. Vi laddar för fyra dagar av härlig nördfest, och hoppas du kommer och hänger med oss! 

MovieZine håller i fyra spännande programpunkter på Comic Con 2014:

30/10 - Panel: Vem ska rädda superhjältefilmen?


Large marveldc

Torsdagen 30 oktober 16:30 i VIP-salen

30 oktober kommer MovieZine att sätta sig med gäster för att prata superhjältefilmens framtid och etablering som egen genre. Panelen gästas av succéförfattaren till "Cirkeln" Sara Bergmark Elfgren, från Serieteket och podcasten "Hög Av Serier" kommer Anders Lundgren, även journalisten och podcastaren Melody Lovelin deltar i panelen.

Vi kommer snacka allt ifrån Batmans genomslagkraft på 90-talet, Marvels stora framgångar, de bästa och sämsta filmerna, DC Comics vs. Marvel, genrens framgång och framtid, och kvinnor i genren. Moderator: Fabian Nordlander.


31/10 - Panel: Hobbit-snack med fansen
Fredagen 31 oktober 16:00 i sal E5

Kom och hör några av Sveriges största Hobbit-nördar analysera och diskutera den kommande och avslutande delen i Peter Jacksons “Hobbit”-trilogi. Vad gjorde Peter Jackson fel? Vad gjorde han rätt? Och vad skulle egentligen Tolkien tycka om filmerna? 

Dessutom: exklusiv visning av nytt filmmaterial! Tävling med biobiljetter och Hobbit-prylar i potten!

I panelen sitter tre av Sveriges största Hobbit-experter som kommer låta oss följa med på ett djupdyk av Hobbit-analyseringar. Moderator: Hannes Kinnunen.


1/11 - Q&A: Träffa Måns Mårlind och Björn Stein!
Lördagen 1 november kl. 16:00 i E5

Regissörsduon Mårlind & Stein slog igenom med dunder och brak med thrillern "Storm" för snart tio år sedan. Sedan dess har de prövat lyckan i Hollywood med bl.a. "Underworld Evolution" och gjort film av Håkan Hellströms låtar i "Känn ingen sorg". 

Ta chansen och ställ dina frågor till två av Sveriges mest spännande regissörer just nu. Moderator: Mats Karlsson.


2/11 - Filmmixern sänder LIVE!


Large filmmixern

Söndagen 2 november kl. 13:00 i E8

Den 2/11 kommer Sveriges största filmpodcast Filmmixern att framträda LIVE på Comic Con Stockholm! Patrik Linderholm, Rasmus Foltmar, Viktor Jerner och Hannes Kinnunen bjuder på en timme av härligt snack och överraskningar. Be there or be square!


| 29 oktober 2014 13:15 |