Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 januari 2017 | 12:00

Tom Hardy kan tänka sig James Bond - om Nolan regisserar

Bara tanken på en 007-film av Christopher Nolan och med Tom Hardy i huvudrollen är extremt lockande!
James Bond-serien befinner sig i ett väldigt osäkert stadium just nu. Trots att de senaste filmerna "Skyfall" och "Spectre" blivit de mest framgångsrika någonsin, har regissören Sam Mendes fått nog - och det är högst oklart om Daniel Craig går att locka tillbaks till rollen en femte gång.

Det öppnar upp för massvis med rykten, spekulationer och rena gissningar. Vem ska ta över den ikoniske karaktären?

Skådisen Tom Hardy har legat högt på fansens önskelista och nu har han äntligen själv kommenterat det hela. Försiktigt, för att inte jinxa något, säger han till The Daily Beast:

- Vi skådespelare brukar säga att om man talar om det, så är man automatiskt ute ur racet. Så jag kan inte kommentera! Om jag gör det är mina chanser ute.


Christopher Nolan regisserar Tom Hardy som Bane i "The Dark Knight Rises".

Hardy passar iallafall på att lovorda Christopher Nolan, som också varit en het kandidat till att regissera ett 007-äventyr.

- Nolan, vilken fantastisk regissör. Daniel Craig har varit så bra, vad han och Sam Mendes åstadkom är verkligen imponerande, så det blir tufft att följa upp. Jag undrar hur nästa del i filmserien kan se ut. Någon som Christopher Nolan skulle verkligen kunna ge serien nytt liv igen.

Vi hoppas att EON Productions läser och lyssnar. För visst vore Nolan och Hardy ett drömteam för en Bond-film? De har jobbat tillsammans tre gånger förr, i "Inception", "The Dark Knight Rises" och kommande krigsfilmen "Dunkirk".

Och enligt vår intervju med Bond-producenten Gregg Wilson från år 2012 vore det "en dröm att få Nolan".

Men enligt andra rykten kan det bli Susanne Bier som regisserar Tom Hiddleston som näste James Bond. De blev hyllade för agentserien "The Night Manager" förra våren.

Tyck till: vem borde regissera nästa Bondfilm och vem vill ni se i huvudrollen?
| 17 januari 2017 12:00 |