Film

Skribent

Viktor Jerner

21 mars 2017 | 19:00

Cruise planerar fetaste "Mission: Impossible"-stuntet hittills

Producenten bakom "Mission: Impossible 6" utlovar något som kommer spöa både Burj Khalifa och flygplanet. Hur är det ens möjligt?
Det är ingen hemlighet att Tom Cruise är lite smått galen (milt sagt), på absolut bästa möjliga sätt. Han utför ofta – särskilt i "Mission: Impossible"-serien – sina egna stunts, oavsett hur farliga och till synes omöjliga de är. I "Mission: Impossible - Ghost Protocol" klättrade han på utsidan av Burj Khalifa i Dubai och i "Mission: Impossible - Rogue Nation" hängde han på utsidan av militärflyget Airbus A400M när det lyfte, åtta(!) gånger.

Men om man ska tro Skydance-producenten David Ellison kommer allas vår Tompa otroligt nog toppa allt det i Christopher McQuarries kommande "Mission: Impossible 6". I en intervju med Collider sa han följande: 

– Efter Burj Khalifa trodde vi att det skulle vara omöjligt att toppa det stuntet, och sen gjorde Tom A400M-grejen. Det Tom gör i den här filmen tror jag kommer toppa allt. Det är helt otroligt, han har tränat i ett år. Jag tror att det kommer bli det mest imponerande och otroliga som Tom Cruise någonsin har gjort i en film och han har jobbat på det sedan "Rogue Nation" kom ut. Det kommer bli mindblowing. 

Regissören Christopher McQuarrie la upp bilden nedan på sitt Twitter-konto för ett tag sedan, kanske kan den ha något att göra med det som Cruise planerar? 



Oavsett vad det nu blir så blir man oerhört nyfiken över det Ellison säger och jag förundras över hur Cruise ska kunna lägga ribban högre än tidigare. Men mitt förtroende för honom är bottenlöst, och det lär nog bli alldeles fantastiskt när vi väl ser det på vita duken den 27:e juli nästa år. Utöver återvändande Cruise, Rebecca Ferguson och Jeremy Renner ser vi även Henry Cavill och Vanessa Kirby i rollistan.

Vad tror ni det är Cruise har kokat ihop den här gången? 
| 21 mars 2017 19:00 |