Film

Skribent

Thomas Linnaeus

4 juli 2022 | 06:00

Tom Cruise hänger upp och ner på ett flygplan i nya “Mission Impossible”

Huvudpersonen i "Mission Impossible"-serien älskar sina stunts, och i kommande uppföljaren kommer actionstjärnan att hänga upp och ned i ett flygplan.
“Top Gun: Maverick”-aktuella Tom Cruise fyllde 60 år igår och i samband med födelsedagen delade “Mission Impossible”-regissören Christopher McQuarrie en bild på skådisen från nya uppföljaren, som delas upp i två delar - “Mission Impossible: Dead Reckoning”.
 
Tom Cruise hängde redan utanpå ett flygplan i 2015 års “Mission Impossible: Rogue Nation”, och nu gör actionstjärnan det igen, fast denna gång på ett andra världskriget-plan.
 
 
Collider skriver att Tom Cruise lärde sig flyga ett Boing Stearman-biplan som härstammar från en modell som introducerades 1934 - vilket rimligtvis är planet på bilden.
 
Ingen har missat succén “Top Gun: Maverick”, och födelsedagshälsningen kommer i samband med filmens framgång. Kanske bilden är en blinkning till filmen, då regissören Christopher McQuarrie även producerade den Tom Cruise-ledda flygplansfilmen, som både kritikermässigt och finansiellt gjort stora avtryck.
 
“Mission Impossible: Dead Reckoning” delas upp i två delar, och filmerna kommer somrarna 2023 respektive 2024.
| 4 juli 2022 06:00 |