Serie

Skribent

Tobias Andersson

27 maj 2023 | 15:30

”The Witcher” tar sikte på säsong 5

I väntan på den tredje säsongen kan vi glädja dig med nyheten att en femte säsong planeras för fantasyserien.
”The Witcher” drar igång igen med säsong 3 den 29 juni. Den nya säsongen blir Henry Cavills sista innan han ersätts med Liam Hemsworth som tar över rollen som häxkarlen Geralt. Netflix verkar dock inte oroa sig för dalande tittarsiffror när fanfavoriten Cavill lämnar ”The Witcher”-skutan för andra projekt, snarare tvärtom ser de positivt på seriens framtid och planerar redan nu en femte säsong med Liam Hemsworth i huvudrollen.
 
I en intervju med Deadline säger seriens castingansvariga, Sophie Holland, att ”The Witcher” ska få sig en femte säsong.
 
– Vi ska precis börja filma säsong 4 med Liam Hemsworth. Sedan blir det ett litet uppehåll för att sen gå direkt in i säsong 5, sa hon till Deadline.
 
Henry Cavill återvänder snart i rollen som Geralt av Rivia, för allra sista gången.
 
 
Henry Cavills vara eller icke vara ser inte ut att spela någon roll för streamingjätten. ”The Witcher” har blivit en så pass populär serie som de vill ska fortsätta med flertalet säsonger och spinoffserier, oavsett om Cavill har huvudrollen eller ej. Senast fick vi nys om nyheten att vår svenske Hollywood-stjärna Dolph Lundgren spelar in en spinoff nere i Sydafrika.
 
”The Witchers” tredje säsong kommer att delas upp i två delar. Första delen av serien har som sagt premiär den 29 juni och den andra delen landar 27 juli.
 
Ska du följa ”The Witcher” i sommar?
| 27 maj 2023 15:30 |