Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 juni 2020 | 16:15

"The Witcher" återupptar inspelningarna av den nya säsongen

Netflix mest populära tv-serie stängde ned produktionen, efter att skådespelaren Kristofer Hivju smittades av coronaviruset tidigare under våren.
Precis som de flesta andra tv-serier så pausade "The Witcher"-gänget sin produktion i samband med att coronaviruset spreds över världen under våren. "Game of Thrones"-skådespelaren Kristofer Hivju, som även har en roll i den nya "The Witcher"-säsongen, var en av de första skådespelarna att smittats av viruset - vilket ledde till att produktionen blev en av de första större att helt stänga ned produktionen.
 
Via sitt officiella Twitterkonto för "The Witcher" har Netflix nu bekräftat att man kommer att återuppta inspelningarna den 17 augusti. Serien spelas in i en studio utanför London, vilket även är där man kommer att dra igång inspelningarna i slutet på sommaren.
 
 
Den andra säsongen av "The Witcher" förväntas släppas någon gång under 2021. Med tanke på de fortsatta corona-restriktionerna och pausen under våren och sommaren, lär vi nog inte kunna förvänta oss att man har hunnit klart med efterarbetet förrän någon gång under andra halvan av 2021... som tidigast.
 

Läs också: Den andra säsongen av "The Witcher" blir lättare att följa

 
Är du peppad på att få ta del av fortsättningen av "The Witcher"? Kommentera gärna nedan!
| 22 juni 2020 16:15 |