Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 juli 2019 | 19:00

"The Walking Dead"-karaktären kan komma tillbaka i nya säsongen

Under den senaste säsongen av "The Walking Dead" skrevs några av seriens karaktärer ut ur serien, nu verkar en vara på väg tillbaka. Spoilervarning.
Under den nionde säsongen av "The Walking Dead" blev det klart att de båda gigantiska karaktärerna Rick och Maggie skulle lämna serien, spelade av Andrew Lincoln och Lauren Cohan.
 
Det avslöjades snart därefter att Lincoln skulle få en egen filmtrilogi, som kommer att utspela sig inom AMC:s zombieuniversum. Cohan hade däremot landat huvudrollen i ABC:s nya serie "Whiskey Cavalier" - som lyckligtvis, för "The Walking Dead"-fansen, lades ned efter bara en säsong.
 
I en intervju med EW fick "The Walking Dead"-showrunnern Angela Kang därför frågan om det fanns någon chans för Cohan att komma tillbaka under den tionde säsongen eller inte.
 
- Jag vet inte riktigt hur mycket jag kan prata om det just nu. Men jag kan väl åtminstone säga att vi jobbar på det.
 
Eftersom beskedet om nedläggningen av "Whiskey Cavalier" kom efter att den tionde säsongen av "The Walking Dead" redan hade börjat spelas in, får vi kanske inte hoppas på en allt för stor roll under den första halvan av säsongen.
 

Läs också: Den nya "The Walking Dead"-serien satsar på unga överlevare

 
Vill du se mer av Maggie (och hennes barn med Glenn) i "The Walking Dead" framöver? Kommentera gärna nedan!
| 13 juli 2019 19:00 |