Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 juli 2019 | 21:00

Den nya "The Walking Dead"-serien satsar på unga överlevare

De tre första skådespelarna som är klara för den nya "Walking Dead"-serien, tyder på att AMC kommer testa något nytt i sitt utökade zombieuniversumet.
Variety rapporterar att Alexa Mansour, Nicolas Cantu och Hal Cumpston är de första skådespelarna att bli klara för den nya "The Walking Dead"-serien hos AMC. Vi har tidigare rapporterat kring AMC:s planer på att genom sina tre zombieserier kunna hålla igång sitt zombieuniversum året runt.
 
Om du inte känner igen namnen på dem sedan tidigare beror det troligtvis på att de alla fortfarande är ganska unga. Den nya serien kommer nämligen att följa den första generationen av ungdomar som växt upp under zombieapokalypsen. Vi kommer framför allt att få följa två unga kvinnor, varav den ena alltså verkar bli den nyrekryterade Mansour.
 
Efter att både ha fått se Carl och Judith Grimes växa upp i originalserien, samt en egen sidohistoria kring ett gäng överlevande barn i den femte säsongen av "Fear the Walking Dead", så känns det faktiskt ganska naturligt att bygga en ny "ungdomsserie" inom zombieuniversumet hos AMC.
 
Den första säsongen kommer att bestå av totalt 10 avsnitt och spelas in i Virginia nu under sommaren, med en förväntad premiär under 2020.
 
Kan du tänka dig att ge den nya "Walking Dead"-serien en chans? Kommentera gärna nedan!
| 10 juli 2019 21:00 |