Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

16 augusti 2016 | 13:00

"The Punisher" kan komma tidigare än vad vi trott - redan 2017!

Läckt information från Netflix tyder på att skurkens egna serie inte behöver dröja.
Efter att The Punisher presenterades i "Daredevil" var det uppenbart för både skapare och publik att skurken hade tillräckligt med djup för att förtjäna sin egen tv-serie. Men sedan dess har det verkat som att idén har fått ta ett steg tillbaka för att ge plats åt Netflixs andra kommande Marvel-serier, såsom "Luke Cage", "Iron Fist" och "The Defenders". Tack vare en läcka på nätet verkar det dock som att "The Punisher" är här tidigare än vad vi hade trott!

Informationen ska tas med en nypa salt. En screenshot som ska föreställa en sida i Netflix-appen har spritt sig över internet med både releaseår och kort synopsis.Det verkar som att någon på Netflixs kontor har gjort en stor tabbe och missat ett email om att releaseår och synopsis absolut inte ska postas ihop på sidan. Eller tänk om det är ett skrivfel? Då kan det fortfarande dröja till 2018 eller 2019. Saken är den att det inte är första gången som Netflix råkar publicera Punisher-relaterad information för tidigt. Redan inför den andra säsongen av "Daredevil" där skurken dök upp, avslöjade Entertainment Weekly att säsongen skulle ha premiär i mars 2016, långt innan det var bekräftat av Netflix. Mycket riktigt visade sig läckan vara sann, vilket bådar gott för den som inte kan bärga sig till "The Punisher" finns på burken.

Den korta synopsisen kunde ha varit mer ingående. Vi vet redan sedan "Daredevil" att han är ute efter hämnd sedan hans familj har mördats. Vad vi självklart vill veta är vad mer vi kan förvänta oss när han får sin egen serie? Vilka andra karaktärer dyker upp? Ska han medverka i "The Defenders", som alla andra Marvel-hjältar på Netflix?

Vi vet med andra ord fortfarande inte när vi får se skurkens egna serie, men nu finns det goda skäl att hoppas på 2017. Näst på tur av Marvel-serierna är den första säsongen av "Luke Cage", som kommer till Netflix den 30 september.

Vad hoppas du på att få se mer av i "The Punisher"-serien?
| 16 augusti 2016 13:00 |