Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

6 september 2016 | 17:30

"The Night Of" hade andra slut planerade

Sista avsnittet har blivit omdebatterat, men var alltså inte enda alternativet. Varning för spoilers om du inte sett "The Night Of".
HBO:s "The Night Of" började urstarkt för att mot mitten och slutet svaja betänkligt, även om miniserien som helhet fungerade väldigt bra. Jag vill återigen varna för spoilers för de som inte sett serien (och har du inte gjort det, så spring iväg och gör det nu direkt).

I slutet av serien lades rättegången mot Riz Ahmeds huvudkaraktär "Naz" ner, då juryn inte kunde enas om ett beslut. På något vis kändes det passande då det till sist dykt upp ett antal andra misstänkta i utredningen, men nu avslöjar Ahmed själv i en intervju med The Wrap att det fanns flera slut planerade:

- Det fanns några stycken olika möjliga slut, och jag kommer inte berätta hur de såg ut men vi gick igenom ett antal olika versioner och jag tycker att det vi kom fram till var bäst. Det är ett så bitterljuvt slut, eftersom saker blir som vanligt igen för Naz, fast ändå inte alls som vanligt. Det blev en typ av bitterljuv överlevnadshistoria.

Han berättar också om hur möjligheterna ser ut för en fortsättning:

- Det var en tuff inspelning så när vi äntligen blev klara så var vi alla redo för lite vila. För mig så känns hela verket komplett. Jag känner att det fick ett tillfredsställande slut. Men vem vet?

Vill du se en fortsättning på "The Night Of"? Och gillade du slutet? Kommentera gärna nedan.
| 6 september 2016 17:30 |