Spel

Skribent

Anders Eklöf

20 januari 2021 | 17:00

"The Medium" och "Control" är gratis med Xbox Game Pass

Skräckspel, Yakuza-samling och mycket mer ingår i prenumerationstjänsten Xbox Game Pass under andra halvan av januari.
Den 28 januari släpps skräckpelet "The Medium" till Xbox Series X och PC, som låter dig besöka två dimensioner samtidigt
 
På prenumerationstjänsten Xbox Game Pass, som låter dig välja och vraka mellan spel i ett stort bibliotek på Xbox-konsolerna och PC för en månåtlig summa, ingår spelet faktiskt helt gratis. 
 
Spelet är utvecklat av Bloober Team som ligger bakom spel som "Blair Witch" och "Layers of Fear" och verkar helt klart vara deras mest ambitiösa titel hittills. 
 
 
En annan fet titel som dyker upp på tjänsten är "Control" till PC, som är utvecklad av den finska studion Remedy Entertainment som ligger bakom spel som "Max Payne" och "Alan Wake". Spelet är sedan tidigare tillgängligt via tjänsten på Xbox, så har du ännu inte spelat det är det ett hett tips. 
 
 
Även "Yakuza Remastered Collection" ingår till Android-mobiler, konsoler och PC. Samlingen innehåller "Yakuza 3", "Yakuza 4", and "Yakuza 5", vilket innebär att alla numrerade titlar snart finns på tjänsten. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Några spel som försvinner från Xbox Game Pass den 29 januari är "Final Fantasy XV", "Gris" och "Sea Salt". 
 
Xbox Game Pass är en prenumerationstjänst som innehåller över 100 spel som är tillgängliga att ladda ner till konsoler, PC och Android-telefoner över molnet för 99 kronor i månaden. Helt nya spel som just "The Medium", "Halo Infinite" och "Psychonauts 2" ingår i tjänsten samma dag som de släpps. 
 
Använder du dig av Game Pass? Kommer du spela "The Medium"? 
| 20 januari 2021 17:00 |