Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 april 2020 | 16:00

"The Haunting of Bly Manor" kommer inte att bli försenad till nästa år

Många filmer och serier har skjutit fram sina premiärer på obestämd tid på grund av coronapandemin, men lyckligtvis finns det även några positiva undantag.
Efter att ha rapporterad kring hur "The Batman""Fear the Walking Dead", "In the Heights" och "Venom 2" skjutit fram sina premiärer bara under den senaste veckan, efter att ha gjort det samma med otaliga andra filmer och serier under en månads tid nu. Får det väl ändå anses vara en positiv nyhet när vissa andra efterlängtade projekt visar sig kunna hålla sin förväntade premiär?
 
Vi har visserligen inte fått något officiellt premiärdatum för den andra säsongen av "The Haunting of Hill House" ännu, som kommer att gå under namnet "The Haunting of Bly Manor", men nu har seriens skapare Mike Flanagan ("Doctor Sleep") lugnat fansen om att hans efterlängtade skräckserie lyckligtvis kommer att hinna klart med postproduktionen enligt schemat.  
 
 
Den nya säsongen är helt fristående från den första, som redan hyllats som en av de bästa skräcksäsongerna någonsin, men kommer att inkludera flera av skådespelarna från den första säsongen fast i helt nya roller. "The Haunting of Bly Manor" kommer att baseras på Henry James gotiska skräckhistoria "The Turn of the Screw", manuset skrivs även denna gången av Flanagan men han kommer lämna över regin till Yolanda Ramke och Ben Howling ("Cargo"), Ciarán Foy ("Sinister 2"), Liam Gavin ("A Dark Song") och Axelle Carolyn.
 
Vi vet fortfarande inte exakt när "The Haunting of Bly Manor" kommer att släppas, men med tanke på att hela säsongen redan är färdiginspelad och postproduktionen följer planeringen så kommer den åtminstone inte försenas till 2021.
 

Läs mer:  Flera "The Haunting of Hill House"-stjärnor i nya säsongen

 
Ser du fram emot "The Haunting of Bly Manor" på Netflix? Kommentera gärna nedan!
| 22 april 2020 16:00 |