Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

20 april 2020 | 14:25

Sjätte säsongen av "Fear the Walking Dead" dröjer till augusti

Frågan är nu om det innebär att vi kommer att få ta del av den helt nya zombieserien "The Walking Dead: World Beyond" med start redan i början av sommaren.
Vi har tidigare rapporterat om att den nya spinoffserien "The Walking Dead: World Beyond" och säsongensfinalen av "The Walking Dead" har skjutits fram på obestämd tid. Den helt nya spinoffserien, som är färdiginspelad, skulle ha haft sin premiär på AMC den 12 april - men sköts fram då de inte förväntade sig att hinna klart med postproduktionen av säsongen på grund av coronapandemin.
 
Inför 2020 hade AMC planer på att släppa nytt zombiematerial varje vecka i 40 veckor på raken, fördelat på sina tre zombieserier. Tanken var att efter säsongsfinalen av "The Walking Dead" hade sänts så skulle vi ha fått ta del av den helt nya serien följt av "Fear the Walking Dead" med start någon gång i juni.
 
Nu rapporterar däremot CB att den sjätte säsongen av "Fear the Walking Dead" har skjutits fram till i augusti, vilket troligtvis innebär att man fortfarande planerar att släppa "The Walking Dead: World Beyond" härnäst - med start någon gång i början av juni. Inga datum har bekräftats av AMC ännu, så det finns givetvis fortfarande en risk för att samtliga av deras zombieserier fortsätter att skjutas fram på grund av den pågående coronapandemin.
 
Den sjätte säsongen av "Fear the Walking Dead" sänds här i Sverige hos HBO Nordic medan den första säsongen av "The Walking Dead: World Beyond" kommer att visas av Amazon Prime.
 

Läs också: Säsongspremiären av "Fear the Walking Dead" är skrämmande bra 

 
Följer du fortfarande AMC:s zombieserier? Kommentera gärna nedan!
| 20 april 2020 14:25 |