Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

12 augusti 2016 | 15:15

"The Flash" och "Supergirl" får ett musikalavsnitt i två delar

Japp, helt seriöst.
"The Flash" och "Supergirl" ska bjuda på musikal-avsnitt. Ett dubbelavsnitt, i själva verket. Du hörde rätt.

De två serierna får en crossover i nästa säsong där både hjältar och skurkar ska brista ut i sång. Varför? Då de två huvudrollsinnehavarna Grant Gustin och Melissa Benoist bådeá har en bakgrund i musikal-serien "Glee", har fansen krävt att superhjältarna ska få ett musikalstycke ihop.

Även seriernas skådespelare Jeremy Jordan, Jesse L. Martin, John Barrowman och Victor Garber ska showa för oss med sina stämband. Danielle Panabaker har dock bett om att få avstå efter sitt karaokenummer i första säsongen av "The Flash".

Om du är orolig för hur dina hjältar ska kunna brista ut i spontan sång utan att det blir löjligt, kan skaparen Greg Berlanti intyga att det är noga genomtänkt.

- Vi har lekt med tanken på vem skurken skulle kunna vara. Jag tänker att vi måste vara väldigt försiktiga med hur vi motiverar sångnumren och det kan nog bli något i stil med att vi är inuti en karaktärs fantasi just då.

Vilken musik kommer vi få höra? Produktionen vill satsa på åtminstone en specialskriven sång per avsnitt, medan resten får vara igenkännbara låtar. Har du en idé om vilken låt du alltid har velat höra The Flash eller Supergirl sjunga? Bra, för Berlanti vill nämligen ha fansens tips genom Twitter.

Vad vill du höra The Flash och Supergirl sjunga?
| 12 augusti 2016 15:15 |