Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 juni 2022 | 23:40

"The Boys" är officiellt klar för en fjärde säsong hos Prime Video

Halva tredje säsongen finns redan tillgänglig hos Prime Video, men de många "The Boys"-fansen kan lyckligtvis se fram emot mycket mer blod och ond bråd död.
Variety har bekräftat att Prime Video nu officiellt lagt en beställning på en fjärde säsong av den populära och blodiga superhjälteserien "The Boys".
 
Nu var det väl visserligen långt ifrån oväntat, särskilt med tanke på att Karl Urban (som spelar Billy Butcher) tidigare i år råkade försäga sig när han avslöjade att han var upptagen med att spela in "The Boys" resten av det här året... trots att den tredje säsongen redan var färdiginspelad. Men det är givetvis alltid trevligt att få det officiella beskedet om en fortsättning, nu när den tredje säsongen har hunnit sända hälften av sina totalt åtta nya avsnitt.
 
- Talandes för både vår cast och crew, så är vi så tacksamma mot Sony, Amazon och mest av allt alla fans som omfamnat serien och låtit oss göra mer. Vi är superpeppade på att fortsätta Butcher och the Boys kamp mot Homelander och the Seven, samtidigt som vi kan kommentera den galna värld vi lever i. Dessutom, det här är den första gången i världshistorien som exploderande genitalier har lett till fortsatt framgång, kommenterar showrunnern och skaparen Eric Kripke nyheten om den fjärde säsongen.
 
 
Det är i nuläget oklart när vi kan förvänta oss att få ta del av den färdiga fjärde säsongen av "The Boys". Säsongsfinalen ur den tredje säsongen släpps i alla fall hos Prime Video den 8 juli, så fram tills dess kan vi i alla fall njuta av nya galenskaper från "The Boys"-gänget varje vecka. 
 

Läs också: Erin Moriarty: "Starlight är seriens moraliska kompass"

 
Har du hunnit ge den tredje säsongen en chans ännu? Kommer du att fortsätta titta på "The Boys"? Kommentera gärna nedan!
| 10 juni 2022 23:40 |