Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

6 november 2023 | 16:40

Hyllade "The Bear" får koka ihop en tredje säsong på Disney+

Det är tuffa tider för småföretagare överallt, men än behöver inte smörgåsbutiken i Chicago slå igen.
Tv-kanalen FX har förnyat publik- och kritikerrosade tv-serien "The Bear" för en tredje säsong, rapporterar Variety. Att de båda första säsongerna mottogs väldigt väl är tyvärr inte alltid en garanti för fortsättning, men som tur är verkar tittarsiffrorna ha matchat lovorden.
 
För den som trots allt kan ha missat när matklockan ringde, handlar "The Bear" om en liten familjeägd smörgåsbutik. Vi får följa gourmetkocken Carmy (spelad av Jeremy Allen White. som innan dess kanske var mest känd för den amerikanska versionen av "Shameless") när han återvänder till sin hemstad Chicago för att ta över butiken efter sin bror självmord. Förutom smörgåsbutiken lämnade brodern efter sig skulder och ett gäng anställda med starka personligheter. Därmed är grunden lagd för välkryddad komik och dramatik.
 
Till sin hjälp (eller stjälp) har Carmy bland andra Richie, spelad av Ebon Moss-Bachrach ("Girls", "Punisher", "Star Wars: Andor"), och Sydney, som spelas av Ayo Edebiri ("Spider-Man: Across the Spider-Verse", "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem").
 
I Sverige finns de två första säsongerna tillgängliga för streaming på Disney+. När tredje säsongen kan tänkas dyka upp är ännu oklart.
 
Här kan du kolla in trailern till andra säsongen av "The Bear":
 
 
Har du ätit dig mätt på "The Bear", eller ser du fram emot fler portioner?
| 6 november 2023 16:40 |