Film

Skribent

Erika Jarhed

24 februari 2023 | 11:01

"The Batman 2" spelas in i höst

Det var nog ingen som förvånades när det blev bekräftat att 2022 års succé "The Batman" får en uppföljare. Nu har nya detaljer kring produktionen släppts.
Det börjar närma sig snart ett år sedan filmen "The Batman" av Matt Reeves fick sin premiär. Nu kommer ny information om dess uppföljare, som blev bekräftat inte så långt efter att den första filmen släpptes.
 
ScreenRant skriver att inspelningen av "The Batman Part II" kommer att dra igång i november senare i år på Warner Bros. Leavesden Studios i England.  Det vill säga samma studio som de spelade in stora delar av första filmen. 
 
Robert Pattinson som spelade Batman är än så länge den enda skådisen som är bekräftad att återvända till uppföljaren, tillsammans med regissören Reeves som återigen ska regissera och skriva manus. Vem som ska bli filmens skurk spekuleras det vilt om. På pressturnén för första filmen sa Reeves att det inte är säkert att Jokern (Barry Keoghan), som kunde ses i slutet av första filmen, kommer få någon större roll i uppföljaren. 
 
3 oktober 2025 förväntas "The Batman Part II" att få sin premiär.
 
Den som väntar på något gott... ja ni vet.
| 24 februari 2023 11:01 |