Film

Skribent

Alexander Dunerfors

1 augusti 2014 | 09:15

"The Avengers" kan möta "Guardians of the Galaxy" i en crossover

Regissören James Gunn och skådespelarna spekulerar kring Marvels framtida planer.
Idag släpper Marvel lös sitt nya superhjälteteam på bio när efterlängtade "Guardians of the Galaxy" får premiär. Den som följt studions filmer på senare år vet att karaktärer gärna hoppar in för ett gästspel då och då. Fansen har därmed undrat inte om, utan när Guardians kommer att möte The Avengers, särskilt när de råkat ut för samma skurk (Thanos). 

Regissören James Gunn tror att det bara är en tidsfråga:

- Vi har talat om alla slags möjligheter, och jag vet ungefär hur deras grundläggande plan ser ut. Det kan hända att ett par Avengers och ett par Guardians kommer mötas, eller alla Avengers och alla Guardians. 

- De lever trots allt i samma universum och de är rätt stora personligheter så det är troligt att de förr eller senare springer på varandra, säger han till Yahoo.

Vin Diesel (Groot i "Guardians of the Galaxy") tillägger sina tankar om en crossover:

- Avengers har en enorm fanskara, Guardians kommer att få en enorm fanskara, så jag tror att de redan har pratat om saken. Jag tror att publiken kommer kräva något liknande.

Men Guardians ledare Chris Pratt ser ett problem:

- Fem karaktärer plus fem karaktärer blir tio. Det kan bli väldigt svårt. Men Marvel vet vad de sysslar med. Hellre än att slå samman världar som redan finns tror jag snarare att vi öppnar dörren till helt nya världar.

Tror ni att Guardians och Avengers någonsin kommer att mötas i samma film? Kommentera nedan.
| 1 augusti 2014 09:15 |