Skribent

Daniel Feldt

3 november 2009 | 18:01

Testa en ny laglig filmtjänst

Premiär för en sprillans filmtjänst som lovar gratis film, bl a "Shaft". Låter det bra? Det avgör du. Läsare av MovieZine bjuds in till testa tjänsten för alla andra!

För ett par veckor sedan vi på MovieZine inbjudna för att ta en titt på en ny laglig filmtjänst kallad Free Film Direct. Nu får vi den exklusiva chansen att bjuda in dig, kära läsare, på en titt och test.

Det är gratis att glo på film hos dem och tjänsten är, precis som Voddler, reklamfinansierad. Skillnaden här är att tjänsten arbetar direkt i din webbläsare och du behöver inte ladda ned en klient.

För tillfället är formatet enbart Windows Media Player, vilket betyder att stödet för Mac är obefintligt. Det är också ett väldigt begränsat utbud i detta test skede. Enligt Free Film Direct så kommer utbudet att öka vid lanseringen.

En version av filmtjänsten som fungerar för Mac ska vara på gång inom kort då de lanserar en Silverlight-lösning. Så för att få tjänsten att fungera behöver du i dagsläget en PC med bredbandsanslutning.

Ta en titt hos Bloggywood för inloggningsuppgifterna om du vill testa tjänsten!

| 3 november 2009 18:01 |