Film

Skribent

Jonatan Blomberg

26 september 2021 | 06:00

"Teen Wolf" återuppstår som långfilm hos Paramount+

Den goda nyheten avslöjades på 4-årsdagen av originalseriens finalavsnitt.
"Teen Wolf"-skaparen Jeff Davis ("Criminal Minds") har skrivit på ett avtal för att leverera nya projekt, exklusivt hos Paramount+ under de kommande åren. Det första projektet som har fått grönt ljus är en officiell fortsättning av hans gamla MTV-serie "Teen Wolf", men den här gången i form av en långfilm för Paramount+.
 
Davis ska redan ha börjat fila på manuset och man ska även ha börjat förhandla med skådespelarna från originalserien. Tyler Posey spelade huvudrollen som McCall "Teen Wolf", med skådespelare som Dylan O’Brien, Crystal Reed, Tyler Hoechlin, Holland Roden, Colton Haynes och Arden Cho i några av de andra större rollerna.
 
Enligt Variety är det här vad den nya "Teen Wolf"-långfilmen sägs handla om:
 
"I långfilmen har en ny ondska dragit in över Beacon Hills. Varulvarna har börjat yla på nytt - med Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitsunes och alla andra sorters nattliga formbytare på väg tillbaka. Men bara en varulv som Scott McCall, som inte längre är en tonåring men fortfarande en Alpha, kan samla ihop både nya allierade samt återförena gamla vänner - för att kunna slå tillbaka mot vad som ser ut att kunna bli den starkaste och dödligaste fienden de har stött på hittills."
 
"Teen Wolf"-serien var löst baserad på Michael J. Fox-komedin från 1985 (som hade samma titel) och hann släppa 100 avsnitt mellan 2011 och 2017 hos MTV. Vid sidan om den kommande långfilmen så kommer Davis även att skapa en ny tv-serie, baserad på Edo Van Belkoms "Wolf Pack"-böcker... så gör er redo för mer varulvar hos Paramount+ framöver!
 

Läs också: Allt du behöver veta om nya dramaserien "American Rust" hos Paramount+

 
Följde du "Teen Wolf" när det begav sig? Är du sugen på att se vad en äldre Scott McCall kan hitta på i samma gamla värld? Kommentera gärna nedan!
| 26 september 2021 06:00 |