Serie

Skribent

Josefine Krischausky

10 oktober 2021 | 11:30

Teaserpremiär: "Outlander" är tillbaka med nya avsnitt 2022

Det blåser upp till storm i den nya teasern för den efterlängade, sjätte säsongen av "Outlander". De nya avsnitten får premiär i början av nästa år.
Väntan på nästa del av den hyllade dramaserien "Outlander" är snart över. Inspelningarna av säsong 6 kunde sättas igång tidigare i år, efter att ha skjutits upp av välkända anledningar, men nu har vi fått en första teaser för de nya avsnitten.
 
Säsongen bygger delvis på boken "Snö och aska", den sjätte i Diana Gabaldons serie, där det amerikanska frihetskriget börjar komma våra huvudpersoner allt närmare. Claire (Caitriona Balfe) och Jamie (Sam Heughan) måste bestämma vad som är bäst för deras familj i denna tid, samtidigt som trauman från den förra säsongen fortfarande behöver hanteras. 
 
Medan allt till en början ser ut att vara frid och fröjd i den nya teasern, så förstår vi att mycket är på väg att förändras. Spana in den själv här nedan:
 
 
Även efter finns det mer att se fram emot för seriens fans. I samband med att säsong 6 började spelas in avslöjades det att Starz redan har beställt en sjunde säsong, och skaparen Ronald D. Moore har dessutom hintat om att det finns planer på en spinoff. 
 
Den sjätte säsongen av "Outlander" anländer någon gång i början av 2022, men ett exakt premiärdatum har inte bekräftats ännu. 
| 10 oktober 2021 11:30 |