Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 mars 2021 | 15:30

"Outlander" är klar för en sjunde säsong hos Starz

De fem första säsongerna finns redan tillgängliga hos Viaplay, HBO Nordic och Netflix - men nu är det officiellt att det blir minst två säsonger till.
Variety rapporterar att Starz har lagt en beställning på en sjunde säsongen av den populära tv-serien "Outlander". Vi har tidigare rapporterat om att Ronald D. Moore, seriens skapare, sagt att diskussionerna kring en möjlig sjunde säsong pågick - och att ett positivt besked såg ut att vara påväg. 
 
- Det förs diskussioner kring både en beställning av en sjunde säsong och om en spinoff-serie, jag tror nog att vi kommer att goda nyheter på gång gällande båda dessa möjligheter inom en ganska snar framtid. Jag känner mig väldigt optimistisk kring det. Jag håller med om att jag gärna hade sett det hända tidigare än såhär, men allt händer när det är menat att hända, berättade Moore då.
 
Den sjunde säsongen kommer att bestå av tolv nya avsnitt och ska baseras på den sjunde boken ("An Echo in the Bone") i författaren Diana Gabaldons bok-serie. Den sjätte säsongen håller fortfarande på att spelas in så innan det blir dags att ta sig an den sjunge säsongen så får vi givetvis fortsätta att vänta in den sjätte. Det återstår däremot att se vad som händer med den där möjliga spinoffserien som Moore också nämnde.
 

Läs också: Missat "Outlander"? Grattis, du har något fantastiskt framför dig!

 
Följer du fortfarande "Outlander"? Kommer du att se seriens två kommande säsongen? Kommentera gärna nedan!
| 15 mars 2021 15:30 |