Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

27 september 2023 | 21:01

Teaser: “Tomb Raider” är tillbaka i rutan - men utan Alicia Vikander

Netflix har visat upp en teaser för animen “Tomb Raider: The Legend of Lara Croft” där huvudrollen istället görs av Hayley Atwell.
Lara Croft återvänder i Netflix nya satsning “Tomb Raider: The Legend of Lara Croft”. I denna anime har svenska Alicia Vikander (som spelade karaktären i “Tomb Raider” från 2018) blivit utbytt mot Hayley Atwell, som spelar Peggy Carter i Marvels superhjälte-universum.
 
 
I en intervju med med The Movie Dweeb, berättar Atwell mer:
 
- Manuset är fantastiskt och jag har redan sett lite. Det är gripande, roligt och lätt, och jag älskar att göra rollen. Det som serien fått till så bra, är att de förstår tonen från spelen och gör något för fansen, samtidigt som att det är en utveckling av berättelsen.
 
Det har även funnits planer på en uppföljare med Alicia Vikander sedan första filmen släpptes. Men förra sommaren berättade stjärnan i en intervju med oss, att hon var osäker på om “Tomb Raider 2” kommer att bli av.
 
Istället får vi nöja oss med animen “Tomb Raider: The Legend of Lara Croft”, och Amazons kommande tv-serie om gravplunderskan från Phoebe Waller-Bridge. Premiärdatum för “The Legend of Lara Croft" har dock inte Netflix gått ut med.
| 27 september 2023 21:01 |