Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 januari 2019 | 09:45

Teaser: Steve Carell skapar ny "The Office"-serie i rymden

Tillsammans med showrunnern för amerikanska "The Office" skapar Carell, och spelar huvudrollen i, den nya arbetsplats-komedin "Space Force".
Serien kommer att vara inspirerad av Donald Trumps önskan om att skapa en sjätte del av den amerikanska militären, kallad "Space Force". En styrka som ska "patrullera" rymden och skydda bland annat amerikanska satelliter.
 
Ingen vet däremot egentligen hur det ska gå till och exakt vad Trump egentligen har för planer. Men inom kort kommer vi alltså att få se hur Steve Carell tänker sig att "Space Force", som arbetsplats, kan komma att se ut. (Bilden på Carell i rymden ovan är ej från den nya serien, utan från en Saturday Night Live-sketch). Det är i nuläget oklart vilken typ av roll han kommer att spela i serien, även om världens alla "The Office"-fans givetvis hoppas att det blir i form av en något opassande chef.
 
 
Eftersom amerikanska "The Office" är en av Netflix mest populära tv-serier på streamingtjänsten i USA, sägs Netflix ha erbjudit Carell en rekordhög lön som till och med är högre än "The Big Bang Theory"-stjärnornas - som fram tills nu varit tv-branschens bäst betalda med 1 miljon dollar/avsnitt.
 
Kommer du att ge "Space Force" en chans när serien dyker upp? Kommentera gärna nedan!
| 17 januari 2019 09:45 |