Serie

Skribent

Josefine Krischausky

14 juli 2022 | 13:00

Teaser: "En vampyrs bekännelse" återvänder som tv-serie i höst

Serien "Interview With the Vampire" baseras precis som långfilmen på Anne Rices roman, men med en handling som utspelar sig i modern tid.
"En vampyrs bekännelse" är inte långt ifrån att återupplivas igen. Premiären börjar närma sig för tv-serien "Interview With the Vampire", som är baserad på samma litterära förlaga som långfilmen från 1994, och nu har vi fått en kort teaser.
 
I ett klipp på en halv minut, publicerat av streamingtjänsten AMC+ på Twitter, får vi se en lite äldre version av journalisten Daniel Malloy. Under en modern sommarkväll sätter han sig ned för en intervju med vampyren Louis de Pointe du Lac, och vi hör honom inleda samtalet med frågan "Hur länge har du varit död?".
 
 
I rollen som Malloy syns Eric Bogosian ("Uncut Gems", "Succession"), medan Du Lac spelas av "Game of Thrones"-skådisen Jacob Anderson. Med på rollistan finns också Sam Reid ("Serena", "Belle"), som vampyren Lestat. 
 
"Interview With the Vampire", som består av åtta avsnitt, får amerikansk premiär på AMC under hösten. I nuläget är det inte känt var eller när serien kommer att kunna streamas i Sverige, men den frågan får vi förhoppningsvis svar på inom en snar framtid. 
| 14 juli 2022 13:00 |