TÄVLING

Skribent

MovieZine

25 januari 2019 | 09:50

Tävling: Vinn signerad affisch och biobiljetter till "The Favourite"

Tiofaldigt Oscarsnominerade dramakomedin med Emma Stone, Olivia Colman, och Rachel Weisz i huvudrollerna kommer på bio 25:e januari.
Yorgos Lanthimos nya film "The Favourite" nominerades i hela tio olika kategorier inför årets Oscarsgala (inklusive Bästa film och Bästa regi) och blev därmed den film (tillsammans med "Roma") som tog hem flest nomineringar. 
 
I vår lyriska recension, där filmen belönades med full pott i betyg, skrev vi:
 
”The Favourite” är en vacker och på alla sätt mästerlig film med glimten i ögat. Den är otroligt underhållande tack vare på sina håll helt befängda och farsartade turer. Detta högst originella drama lockar både skratt och tårar och är numera en solklar favorit i Lanthimos repertoar.
 
Filmen utspelas under sent 1700-tal då den sköra drottning Anne sitter på den engelska tronen, samtidigt som hennes bästa vän Lady Sarah egentligen är den som styr landet. När en ny tjänsteflicka, Abigail, anländer, ställs allt på sin spets.
 
Vi på MovieZine är mycket glada över att i samarbete med 20th Century Fox nu kunna tävla ut inte bara biobiljetter utan också en exklusiv signerad affisch med signaturer från Oscarsvinnaren Emma Stone samt Olivia Colman. Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att svara rätt på frågorna nedan. Du kan tävla till och med den 28:e januari. Lycka till!
 
Fill out my online form.
 
 
 
"The Favourite" får premiär på bio den 25:e januari. Missa inte!
| 25 januari 2019 09:50 |