Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

8 oktober 2013 | 13:30

Tävla om 30 gratisdagar med Kanal 5 Play Premium

Med ett sånt prova-på-abonnemang kan du bland annat se de allra sista avsnitten av "Breaking Bad"! Utan reklamavbrott!

Kanal 5 Play har godheten att låta MIG välja ut 50 utav er som får en månads gratis premiummedlemskap och därmed kan njuta av ALLT Kanal 5 Play har att komma med. Ja, utöver de egenproducerade program som är gjorda exklusivt för Kanal 5 Play. Som pratshowerna "Ikväll med Ylvis" (ni vet de där norrmännen med "The Fox") och "Med Clara Henry". Vi snackar därutöver storserier som "Under the Dome" och "Marvel's Agents of SHIELD". Och - alltid utan reklam.

Dessutom, som jag rapporterat om tidigare, ska Kanal 9 visa de sista åtta avsnitten av hyllade dramathrillern "Breaking Bad". De avsnitten finner du även i Kanal 5 Play - att streama närhelst du vill.

Så vad göra för att få denna fyrkantiga goodiebag av programutbud? Svara på en superenkel fråga och mejla sedan till mig (min mejl här nedan) med svar, ditt namn och din adress (inklusive postnummer och postort).

Senast 15 oktober vill jag ha ditt svar så rappa på!

FRÅGAN: Vad heter Filip & Fredriks senaste Kanal 5-skapelse?

1. "Nygammalt" X. "Nugammalt". 2. "Neugammalt".

Observera tävlingsreglerna:

SBS Discovery TV ansvarar för tävlingsvinsterna. Sista tävlingsdag är den 15 oktober 2013. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post efter tävlingsperiodens slut. Vinnarna presenteras på moviezine.se. Juryn består av representanter från Moviezine. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på nämnda företag och deras anhöriga får inte deltaga i tävlingen. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra priser.

Ok, NU mejlar du!

| 8 oktober 2013 13:30 |