TÄVLING

Skribent

MovieZine

15 augusti 2016 | 21:00

Tävla med "London Has Fallen" och vinn biobiljetter till "Deepwater Horizon"

Ta chansen att få se den sanningsbaserade action-thrillern "Deepwater Horizon" med Mark Wahlberg, som handlar om den förödande oljekatastrofen som skedde utanför USA:s östkust år 2010.
Året var 2010. Oljeplattformen Deepwater Horizon borrade på över 5400 meters djup när den plötsligt exploderade. Effekterna skulle mynna ut i det största och värsta oljeutsläppet i USA:s historia, och för de 126 människorna som befann sig ombord på oljeriggen väntade en oöverstiglig utmaning. 11 personer dog direkt i explosionen, många fler blev svårt skadade, och de alla befann sig nu i ett brinnande inferno mitt ute på havet. I rollerna ser vi Mark Wahlberg, Dylan O'Brien, Kate Hudson, John Malkovich, och Kurt Russell.

Den 30:e september får Emmynominerade regissören Peter Bergs "Deepwater Horizon" premiär på bio, och Plejmo i samarbete med Nordisk Film tävlar ut hela 40 stycken biobiljetter. Allt du behöver göra för att delta är att svara på frågorna nedan! Du kan tävla till och med den 27:e september.

1-20:e pris: 2 stycken biljetter till "Deepwater Horizon"


Hos Plejmo kan du nu se Babak Najafis "London Has Fallen". Klicka vidare här för att skapa ett konto. Det är helt gratis!
| 15 augusti 2016 21:00 |