Film

Skribent

Mats Karlsson

1 december 2017 | 22:00

Quentin Tarantinos Manson-film har fått ett biodatum

Den hittills obetitlade filmen kommer inte att nå de amerikanska biografdukarna förrän 9 augusti 2019.
Det är få filmskapare som lyckas få alla filmnördar att stanna upp, men Quentin Tarantino är definitivt en av dem. Hans kommande film som rätt och slätt kallas för Charles Manson-filmen har nu fått ett biodatum, skriver Variety. Den kommer att släppas på de amerikanska biograferna 9 augusti 2019.
 
Även om inspelningarna inte har startat än hade många hoppats på ett tidigare sommardatum, men dessvärre får alla Tarantino-älskare vänta nästan två år. Vad det blir för svenska biodatum är av förståeliga skäl inte klart, men förhoppningsvis får vi se filmen under sensommaren 2019. Tarantinos två senaste filmer "Django Unchained" och "The Hateful Eight" har nått de svenska biograferna en månad efter USA-premiären.
 
Det finns fortfarande ingen officiell handling, men för ett tag sedan fick vi veta att filmen utspelar sig i Los Angeles år 1969. Historien ska kretsa kring en manlig tv-skådis som haft en succéserie och försöker komma in i filmbranschen. Den enda kopplingen till Charles Manson är att mordet på Roman Polanskis hustru Sharon Tate och hennes fyra vänner finns med i bakgrunden.
 
Vem är mest pepp på Tarantinos kommande rulle?
| 1 december 2017 22:00 |