Film

Skribent

Alexander Dunerfors

28 december 2012 | 14:01

Tarantino återvänder till "Inglourious Basterds"

Kan göra filmen "Killer Crow" som tar honom tillbaka till Andra världskriget.

Vi som följt Quentin Tarantino ett tag vet att man bör ta allt som sägs om hans kommande filmprojekt med en nypa salt. Killen bär på många idéer och snackar gärna om dem, men för varje film som når bioduken finns det tre till i hans byrålåda som inte gör det. Så kort efter att regissören lagt ner tankarna på en "Kill Bill vol. 3" börjar han nu avslöja detaljer kring vad han kallar "Killer Crow".

Inspirerad av "Inglourious Basterds" skulle hans nya film visa en parallell historia, och följa en grupp svarta soldater som försvinner mot slutet av Andra världskriget:

- Från början var min idé att det här skulle bli en del av "Inglourious Basterds". På den tiden som filmen planerades som en miniserie, skulle det här vara en av historierna, som senare fick trimmas bort. Men det mesta är skriven och redo att filmas, jag måste bara skriva klart andra halvan, säger Tarantino i en färsk intervju med The Root.

Själva Basterds med Brad Pitt i spetsen finns också med i filmen, som Tarantino ser som del tre i sin historiska trilogi - där "Django Unchained" också ingår. Vi säger lycka till men håller inga tummar förrän inspelningen har börjat.

| 28 december 2012 14:01 |