Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

28 augusti 2017 | 23:01

Ta en sista titt bakom kulisserna av "Game of Thrones" säsongsfinal

Ingen vet i dagsläget när vi får bege oss tillbaka till våra vänner i Westeros - vi får därför passa på att ta tillvara på varje sekund vi får med gänget.
Den näst sista säsongen av "Game of Thrones" ligger nu bakom oss. Lyckligtvis finns det en chans att spendera åtminstone några minuter till med våra favoritkaraktärer! I två klipp får vi följa med in bakom kulisserna av årets säsongsfinal. Det ena fokuserar helt och hållet på alla små möten som skedde under avsnittets stormöte, vid Dragonpit. Det andra visar upp alla de större delarna av avsnittet med kommentarer från seriens skapare.
 
 
Kul att se hur roligt skådespelarna verkade tycka att det var att äntligen få träffa varandra - efter att ha varit med i samma serie i flera år utan att någonsin träffas.
 
 
Skaparna pratar bland annat om, att de under säsongens gång använde sig av att serien tidigare dödat karaktärer ganska lättvindigt - för att få oss att frukta det värsta. Kanske är det faktiskt så att det är mer av en överraskning att så få dog, än vad det hade varit överraskande om 10 av våra favoriter hade stupat. Eller är det bara jag som försöker intala mig att jag inte är (i alla fall lite) besviken?
 
Eftersom vi nu (nästan) förväntar oss att "Game of Thrones" slutat döda våra älsklingar, åtminstone sådär hipp som happ, öppnas den sista säsongen upp för ett gäng överraskande dödsfall och tvistar på ett helt annat sätt. Med de döda på fel sida om muren är väl dödsfallen bara en tidsfråga?
 
Den sista säsongen av "Game of Thrones" börjar spelas in redan i oktober - men när den faktiskt dyker upp återstår fortarande att se. Det enda vi vet säkert är att den sista säsongen kommer att bjuda på totalt sex avsnitt, men att åtminstone ett flertal av dem kommer att vara längre än normalt. 
 

Läs också: 10 funderingar kring säsongsavslutningen av ”Game of Thrones”

 
Vad tyckte du själv om den sjunde säsongen av "Game of Thrones"? Kommentera gärna nedan!
| 28 augusti 2017 23:01 |