Serie

Skribent

Erika Jarhed

25 mars 2023 | 06:00

Regissören Susanne Bier gör mordmysterium för Netflix

Det har nu meddelats att danske regissören Susanne Bier kommer att regissera Netflix nya serie "The Perfect Couple" med bland annat Nicole Kidman.
Dags för den danske regissören Susanne Bier, som tidigare har gjort filmer och serier som "Serena" och "The Night Manager", att jobba med Netflix. Deadline meddelar att hon ska regissera den kommande serien "The Perfect Couple" med Nicole Kidman i en av huvudrollerna.
 
Det är inte första gången Bier och Kidman samarbetar. Senast gjorde de serien "The Undoing" ihop, som blev HBO mest sedda serie 2020. Nu kommer alltså deras vägar korsas igen, men Kidman är inte den enda stora stjärnan som är intresserad av projektet. Deadline skriver att bland annat skådespelarna Liev Schreiber, Meghann Fahy, Dakota Fanning och Jack Reynor just nu är i förhandlingar om att spela i serien. Exakt vilka roller de är i diskussioner om vet vi ännu inte.
 
"The Perfect Couple" baseras på romanen med samma namn av författaren Elin Hilderbrand från 2018 som blev en riktig bästsäljare. Serien kommer att bestå av 6 avsnitt där vi får möta Celeste Otis som den fjärde juli ska gifta sig med den perfekta mannen, som kommer ifrån den rikaste familjen i överklassområdet Nantucket. Men när en kropp upptäcks flytande i hamnen samma morgon som årets stora bröllop skulle hållas blir alla inbjudande i stället misstänkta. 
 
Netflix verkar onekligen vilja satsa på fler mordmysterium, inte minst efter deras succé med filmen "Glass Onion: A Knives Out Mystery". 
 
När premiär blir för "The Perfect Couple" återstår att se.
| 25 mars 2023 06:00 |