Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

18 juni 2016 | 07:15

Superhjälte-fest i oktober på TV! Här är premiärdatumen du ser fram emot

"The Flash", "Arrow", "Legends of Tomorrow" och "Supergirl" får alla säsongspremiär i oktober.
Det kryllar av superhjälteserier just nu och framför allt The CW är stora på DC Comics-serier. 2012 kom "Arrow", följt av "The Flash" två år senare. Under 2016 har antalet fördubblats när både "Legends of Tomorrow" och "Supergirl"(som precis har hoppat från CBS till The CW) har kommit till. Även om vi har vetat ett tag att samtliga serier är förnyade, har vi inte vetat när de nya säsongerna återkommer. Tills nu.

Oktober blir en fullpackad superhöst. Månaden inleds den fjärde oktober med "The Flash", som får sin tredje säsong. Redan dagen efter kommer den femte säsongen av "Arrow", passande nog på den femte oktober. "Legends of Tomorrow" landar den trettonde oktober med säsong 2 och "Supergirl" drar igång med sin andra säsong den sjuttonde oktober.

Det släpps ett nytt avsnitt i veckan per serie och då samtliga serier släpps på olika veckodagar, betyder det att den hängivna tittaren har möjlighet att fylla fyra dagar i veckan med superhjältar!

Enligt EW har "Supergirl" bestämt i dagarna att Tyler Hoechlin ("Teen Wolf") ska spela Superman i säsong 2, där vi äntligen får se honom i något annat än en anonym silhuett. Deadline rapporterar att "Arrow" precis har avslöjat att seriens näste skurk blir Vigilante, spelad av Josh Segarra ("Chicago P.D").


Så när vi ger oss in i det långa vintermörkret igen kan vi låta superhjältarna inspirera oss till nya krafttag.

Blir det en bra super-oktoberfest?
| 18 juni 2016 07:15 |