Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

8 juni 2016 | 12:15

Rip Hunter får sällskap av Vixen i säsong 2 av "Legends of Tomorrow"

Vixen, som vi tidigare har sett i "Arrow", blir nu en i gänget i "Legends" istället. Men det är inte riktigt den Vixen vi har sett förr! Så här har "Legends of Tomorrow" tänkt att introducera Vixen i nästa säsong.
Castingen är igång inför andra säsongen av "Legends of Tomorrow" och efter första säsongens många förlorade karaktärer finns det hål att fylla. Enligt TVInsider får vi återse Vixen - fast på ett annorlunda sätt än vad vi sett förut. En vixen från bakåt i tiden!

Tidigare har Vixen dykt upp i ett avsnitt av "Arrow", då spelad av Megalyn Echikunwoke, som också gestaltade den animerade karaktären på CW. I "Arrow" fick hon hjälpa Oliver Queen ur knipa, men att kunna kanalisera krafter och förmågor från djur genom ett totem är lite för badass i Star City, så att Vixen från forn stora dagar kan hoppa in i "Legends of Tomorrow" tack vare Rip Hunters tidsresande, ger henne fortsatt liv på TV utan att överglänsa Oliver Queen i "Arrow".

Dessvärre är det tråkiga nyheter om du verkligen gillade Megalyn Echikunwoke som Vixen/Mari McCabe. På grund av att hon är alldeles för populär och har ett fullspäckat inspelningsschema (det är jobbigt att vara kändis), har hon fått tacka nej till att göra sin roll igen. Istället för att helt sonika byta skådis, väljer man alltså att dra fördel av tidsresandet och hitta någon som kan spela en dåtida version av Vixen, som inte nödvändigtvis behöver ha så mycket att göra med Mari McCabe.

Att Rip Hunter plockar upp en ny Vixen från ett annat århundrade lägger till en helt ny dimension i gruppdynamiken. Det är lätt att se potentialen i både kul och praktiska situationer baserade på att hon är den enda som inte härstammar från 2000-talet och hur de andra kommer välja att kommentera på detta!

Än så länge finns det inga namn på vem som kan tänkas få rollen som den nya Vixen, men sökandet är igång. Säsong 2 har premiär den 7 oktober i höst.

Vem kan du se göra rollen som dåtida Vixen?
| 8 juni 2016 12:15 |