Serie

Skribent

Alexander Kardelo

14 december 2017 | 13:00

Superhjältar i sitcom: Vår första titt på ”Marvel’s New Warriors”

Kolla in skådespelarna som fått rollerna i Marvels nya komediserie.
Det är roligt med superhjältar, men än så länge har vi fått väldigt få renodlade komedier om övernaturliga förmågor - ”Mitt super-ex” med Uma Thurman” och ”Hancock” med Will Smith får vara undantagen.

Under 2018 släpper Marvel sin första renodlade sitcom, om ett gäng med övernaturliga förmågor. ”New Warriors” handlar om sex vänner vars krafter kanske inte är lika imponerande som The Avengers, men de drömmer ändå om att göra världen till en bättre plats.
 
”Inte riktigt super, inte ännu hjältar, serien handlar om den där tiden i ens liv då man blir vuxen och känner att man kan klara allt och samtidigt ingenting. Fast i den här världen kan en skurk vara lika skrämmande som en dålig dejt”, enligt seriens officiella synopsis.
 
 
På bilden ovan samlas för första gången skådespelarna Derek Theler (Craig Hollis/Mister Immortal), Milana Vayntrub (Doreen Green/Squirrel Girl), Jeremy Tardy (Dwayne Taylor/Night Thrasher), Calum Worthy (Robbie Baldwin/Speedball), Matthew Moy (Zach Smith/Microbe) och Kate Comer (Deborah Fields/Debrii) ihop med seriens showrunner Kevin Biegel.

Marvel har på senare år gjort ett ordentligt intåg i tv-branschen, och bara under hösten släpptes flera nya serier: ”Inhumans” och ”Runaways” går att se på HBO Nordic, ”The Defenders” och ”The Punisher” streamar på Netflix. Snart kommer X-Men-spinoffen ”The Gifted” till svenska FOX, och det finns visst ingen hejd på hur många mindre kända serietidningar som kan översättas till tv-formatet.

Det är fortfarande inte klart var och när ”Marvel’s The Warriors” kommer sändas. Är ni nyfikna på serien? Kommentera nedan.
| 14 december 2017 13:00 |