Serie

Skribent

MovieZine

4 december 2017 | 13:55

Nu kommer Marvel-serien ”The Gifted” till Sverige

Den senaste X-Men-serien får premiär på svenska FOX den 21 december.
Efter vårens ”Legion” är det nu dags för den andra tv-serien som härstammar från X-Mens universum. ”The Gifted” hade sin världspremiär i höstas och kommer till svenska FOX om bara ett par veckor. Serien är producerad av 20th Century Fox och Marvel Television.

”The Gifted” kretsar kring familjen Strucker vars liv förändras rejält när föräldrarna plötsligt upptäcker att deras barn har mutant-krafter. Med den vetskapen jagas familjen på flykten av regeringsstyrkor. På sin flykt får familjen hjälp av ett underjordiskt nätverk av mutanter som driver en motståndsrörelse och som gör vad de kan för att bekämpa förtrycket av mutanter.

- Det känns jättekul att även våra tittare i Sverige nu kan följa ”The Gifted”, som hade världspremiär i 183 länder i oktober. Även i "The Gifted" är effekterna något utöver det vanliga och det kommer tittarna märka redan i den actionspäckade inledningen av första avsnittet, säger Bessie Wedholm på FOX Networks Group Sverige.
 
 
I rollerna syns bland andra Stephen Moyer, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, och Percy Hynes White, Sean Teale, Jamie Chung, Emma Dumont, Blair Redford och Coby Bell.

”The Gifted” har premiär på FOX den 21 december kl 21:55.
| 4 december 2017 13:55 |