Film

Skribent

Tobias Andersson

11 juni 2023 | 17:00

Chris Pratt paff av ”Super Mario Bros” framgång – hintar om uppföljare

”Super Mario Bros. Filmen” verkar ha överträffat allas förväntningar. Även Chris Pratt är helt mållös och hintar om att en uppföljare blir av.
Det är nog bara en tidsfråga innan en fortsättning på Super Marios färgsprakande äventyr i svampriket utannonseras. Med biointäkter på över hisnande en miljard dollar har filmen blivit den näst mest inkomstbringande animerade filmen någonsin. Nintendo och Illumination har all anledning att fira och det är verkligen ett kvitto på att tv-spelsikonen fortsätter att fascinera alla, ung som gammal.
 
Chris Pratt som agerade röstskådis till den välkände rörmokaren är helt chockerad över de enorma framgångarna som filmen nått världen över.
 
– Vi är så tacksamma för all support vi fått. Jag är verkligen chockad över vilken succé filmen blev. Den är verkligen för alla generationer världen över. Folk älskar den. De älskar Mario. Det är en riktigt rolig och hjärtevärmande film, och herregud, jag kan inte fatta att jag fått medverka i den, sa han till Entertainment Tonight.
 
Chris Pratt är taggad på att återigen få ge rösten åt Nintendos rörmokare.
 
Skådespelaren passar även på att lämna en hint om att en uppföljare troligtvis blir av.
 
– Just nu pågår det ju en strejk bland manusförfattarna. Så allt är nu på paus av en bra anledning då jag stöttar facket och våra manusförfattare. När förhandlingarna är klara och författarna känner sig redo att gå vidare är det dags att prata om nästa steg.
 
Diggade du ”Super Mario Bros. Filmen” och vill du se en uppföljare?
| 11 juni 2023 17:00 |