Serie

Skribent

Alexander Svensson

8 januari 2024 | 18:00

"Suits"-stjärnan ser fram emot en spinoff - återvänder gärna

Det har börjat viskas om en spinoff på "Suits", och åtminstone en av originalseriens skådisar är taggad på att återvända till domstolen.
Den nio säsonger långa advokatserien “Suits” fick i somras rubriker när den plötsligt dominerade på Netflix. Därefter började det snabbt pratas om spinoffs, och nu har en av seriens stora stjärnor, Patrick J. Adams snackat med Variety, och säger att han gärna är med i den nya serien, som enligt tidigare rapporter får titeln "Suits: Los Angeles".
 
- Jag tror att det fortfarande är i ett tidigt skede. Det är en serie i “Suits”-universumet, som en “Suits L.A.”. Hursomhelst, vår orädde showrunner Aaron (Korsh) jobbar på det. Om jag blir uppringd så är jag redo att ta på mig kostymen igen. Jag älskade serien, jag älskade karaktären, och jag älskade att jobba med alla de människorna.
 
Adams spelade Mike Ross, som var en av seriens huvudkaraktärer tillochmed säsong 7, varefter han lämnade serien. Han återvände dock under seriens nionde och sista säsong, och är alltså beredd att komma tillbaka ännu en gång. Först måste det dock bli säkert att "Suits: Los Angeles" blir av, så alla “Suits”-fans får helt enkelt hålla tummarna. Ett tidigare spinoff-försök gjordes med "Pearson", som 2019 blev nedlagd efter bara en säsong.  
 
Vill du se mer “Suits”?
| 8 januari 2024 18:00 |