Spel

Skribent

Anders Eklöf

28 september 2021 | 14:54

Succéserien "Demon Slayer" blir actionladdat spel

Slakta demoner som Tanjiro och hans vänner i spelet baserat på succéserien "Demon Slayer", när det släpps den 15 oktober.
Animeserien "Demon Slayer" har blivit något av ett populärkulturellt fenomen världen över, med en långfilm som drog in motsvarande 400 miljoner dollar och hade 24 miljoner besökare på bara några månader. 
 
För några månader senare fick vi veta att det kommer ett spel kallat (håll i hatten!) "Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles", som släpps till Playstation, Xbox och PC den 15 oktober. 
 
 
Här är en trailer för spelet, som fokuserar på läget för en spelare där du får återuppleva berättelsen från första säsongen och filmen "Demon Slayer: Mugen Train". 
 
 
Spelet utvecklas av CyberConnect 2, som framförallt gjort spel baserade på animeserier som "Naruto" och "Jojo's Bizzare Adventure". Förutom att spelet innehåller ett läge för en spelare går det att spela mot varandra som karaktärer som Tanjiro, Nezuko, Zenitsu, Inosuke och Kyojuro Rengoku. 
 
 
"Demon Slayer" hade premiär 2019 och följer pojken Tanjiro som utbildar sig till demonjägare för att kunna återställa sin syster till människa efter att hon förvandlats till demon. Filmen "Demon Slayer: Mugen Train" är en direkt fortsättning på den första säsongen och fungerar som en brygga till den kommandra andra säsongen, som har premiär den 5 december (på streamingtjänsten Wakanim). 
 
"Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles" kommer till Playstation, Xbox och PC den 15 oktober. 
 
Vad tycker du om "Demon Slayer"? Kommer du spela spelet? 
| 28 september 2021 14:54 |