Film

Skribent

Alexander Svensson

3 oktober 2023 | 21:30

Se "Mean Girls" i 23 delar på TikTok

Den 3 oktober är inte vilken dag som helst - det är Mean Girls-dagen! Paramount firar med att släppa hela filmen gratis på TikTok, i 23 delar.
Den 3 oktober är för “Mean Girls” vad den 4 maj är för Star Wars. En officiell (så nära det nu går) dag då filmen firas, med datum valt baserat på en replik från filmen. I fallet “Mean Girls” rör det sig om att karaktären Cady Heron i filmen får frågan vilken dag det är och svarar med “den tredje oktober”.
 
Hur firar man då bäst denna högtid? Genom att kolla på “Mean Girls” såklart! Har du inte filmen hemma? Inga problem, Paramount hjälper gärna till med firandet. För att underlätta festligheterna har de laddat upp hela “Mean Girls” gratis på TikTok, i 23 delar (hur ska man veta att det är TikTok om man inte scrollar till nästa klipp hela tiden?).
 
“Mean Girls”, som kom 2004, är en tonårskomedi om Cady Heron (Lindsay Lohan) som börjar på en ny high school och försöker hitta sin plats i skolans minst sagt giftiga sociala hierarki. Rachel McAdams, Tina Fey och Amy Poehler gör några av de övriga rollerna, tillsammans med Amanda Seyfried som här gjorde sin filmdebut.
 
“Mean Girls” finns att streama i 23 delar på TikTok, eller, för den som föredrar att se film i ett svep, på Netflix. Och kan man verkligen inte få nog av "Mean Girls" finns den numera även som musikal.
| 3 oktober 2023 21:30 |