Film

Skribent

Andreas Samuelson

27 maj 2024 | 15:30

Streamingtips på åtta ben - nu kan du se spindelskräckisen ”Sting”

Imse vimse... En speciellt otäck spindel invaderar ett hyreshus i skräckfilmen ”Sting”. Nu kan du se den hemma i TV-soffan.
I ett hyreshus i New York bor rebelliska 12-åringen Charlotte (Alyla Browne, ”Furiosa”) med mamma (Penelope Mitchell, ”Vampire Diaries”), styvpappa (Ryan Corr, ”House of the Dragon”) och deras bebis. I brist på uppmärksamhet tar Charlotte om en spindel, ovetandes om att denna är ett dödligt, utomjordiskt kryp som börjar beta av husets boende och växer sig större för varje offer.
 
”Sting” är en australisk-amerikansk skräckfilm skriven och regisseras av Kiah Roache-Turner ("Wyrmwood", ”Nekrotronic”). I andra roller ser vi Robyn Nevin (”Matrix”-filmerna), Silvia Colloca ("Van Helsing") och Jermaine Fowler (”En prins i New York 2”).
 
Det är en underhållande liten rysare med glimt i ögat och gott om både äckeleffekter och spänningsmoment som lär tillfredsställa fans av genren. Varning dock utfärdas dock till de med spindelfobi - här är det den ena mardrömssituationen efter den andra som involverar det sluga krypet med åtta ben...
 
Se trailern här:
 
 
Du kan hyra/köpa ”Sting” på SF Anytime och liknande tjänster.
| 27 maj 2024 15:30 |