Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 maj 2022 | 08:00

Streamingtips: Nu finns "Conversations with Friends" på HBO Max

Skaparna bakom hyllade "Normala människor" är tillbaka med nästa tv-adaption baserad på en av författaren Sally Rooneys böcker.
Regissören Lenny Abrahamson ("Room") och manusförfattaren Alice Birch ("Succession") lyckades få till en riktigt populär och hyllad adaption av "Normala människor", med Daisy Edgar-Jones och Paul Mescal i huvudrollerna. Den miniserien baserades på författaren Sally Rooneys bok med samma namn - och nu har det alltså blivit dags för samma gäng att ta sig an Rooneys debutroman "Conversations with Friends". 
 
I den nya serien kommer vi att få följa Frances (spelad av Alison Oliver i hennes första roll) och hennes ex-flickvän, som numera "enbart" är hennes bästa vän, när de träffar författaren Melissa som genast blir fascinerad av de båda kvinnorna. Snart umgås de båda vännerna regelbundet med Melissa och hennes make, där hemliga affärer mellan paren snart får relationerna att hetta till ordentligt... vilket givetvis leder till olika en massa svårigheter och olämpliga känslor. 
 
 
Om du gillade "Normala människor" så finns det troligtvis en ganska stor sannolikhet att även "Conversations with Friends" kommer att falla dig i smaken. Hemlig och förbjuden kärlek har ju trots allt länge varit en vinnande kombination när det kommer till underhållning. Den nya serien kommer att bestå av totalt 12 avsnitt på 30 minuter, varav det första släpps den 16 maj hos HBO Max här i Sverige.
 
 
Gillade du "Normala människor"? Kommer du att ge "Conversations with Friends" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 15 maj 2022 08:00 |