Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

9 februari 2024 | 05:00

Streamingtips: Senaste "Mission: Impossible" flyger in hos SkyShowtime - "årets bästa actionfilm!"

Nu är Tompas senaste actionäventyr ute för streaming på SkyShowtime.
Den sjunde och näst sista filmen i serien om Ethan Hunt och hans världsomfattande äventyr får nu streamingpremiär på SkyShowtime. Filmen fick det tufft på biograferna trots fint mottagande av både publik och kritiker då den fick hård konkurrens av "Barbenheimer". 
 
 
Det hela blev inte bättre av att filmens budget drog över på grund av pandemin och landade på hela $291 miljoner vilket är dyraste filmen i Cruises karriär, dyraste filmen i "Mission: Impossible"-serien och den dyraste filmen Paramount någonsin producerat. Samma dag som produktionen startade i Venice sattes norra Italien i karantän, något som fick produktionen att flytta till Rom i sista sekund. Dock stängdes produktionen återigen ner när Rom också sattes i karantän. 
 
MovieZine delade ut en stabil femma i betyg; Lucas Mass kallar filmen för "årets bästa actionfilm" och skriver att "det tar inte lång tid innan man inser att ”Dead Reckoning Part One” möjligen innehåller mer häpnadsväckande actionsekvenser än alla andra filmer som har släppts hittills i år – tillsammans."
 
Nu finns actionrullen att streama på SkyShowtime från den 9 februari. Har du inte tjänsten kan filmen hyras/köpas på Apple TV+, Google Play, Prime Video, Viaplay eller SF Anytime. 
 
Vad tycker du om "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One"? Kommentera nedan. 
| 9 februari 2024 05:00 |