Film

Skribent

Thomas Linnaeus

15 april 2023 | 11:00

Missa inte! Nu kan du se Nalle Puh som blodtörstig mördare - hemifrån

"Winnie the Pooh: Blood and Honey" - filmen med den skräckinjagande twisten på barndomens favoriter finns nu att hyra på video-on-demand.
Äntligen kan man hyra "Winnie the Pooh: Blood and Honey" digitalt. Filmen är en nytolkningen av Nalle Puh och Nasse, som i den här rafflande skräckisen blivit blodtörstiga monster efter att Christopher Robin vuxit upp och lämnat Sjumilaskogen bakom sig.
 
MovieZines Oskar Möller avskydde filmen och skrev: “skådespeleriet varierar från cringe till mediokert, men är inte filmens största problem. Manuset är ett rått skämt – dialogerna är överexponerat nonsens och filmens egna etablerade sanningar irrar bort sig oåterkalleligt i den här sjumilaskogen”. Betyget blev givetvis 1 av 5.
 
 
Produktionsbolaget som gjort "Winnie the Pooh: Blood and Honey", kommer att satsa stenhårt framöver på att göra skräck av barndomens största verk. Just nu är "Bambi: The Reckoning","Peter Pan's Neverland Nightmare" och en uppföljare till "Winnie the Pooh" på gång.
 
Förhoppningsvis lyckas de bättre med de nya filmerna. Nalle Puhs återkomst som iskall mördare är kanske inte ett mästerverk, men kan nog vara underhållande just för den låga nivån och för att det är just barndomsfiguren vi ser som mördare.
 
"Winnie the Pooh: Blood and Honey" är nu tillgänglig på olika vod-tjänster, inklusive SF Anytime och iTunes.
| 15 april 2023 11:00 |