Film

Skribent

MovieZine

30 september 2022 | 09:50

Streama "The Greatest Beer Run Ever" gratis på Apple TV+

Peter Farrellys dramakomedi som utspelar sig mitt under brinnande Vietnamkrig finns nu att streama. I rollistan syns Zac Efron och Russell Crowe.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
"The Greatest Beer Run Ever" är den sanslösa men sanna historien om "Chickie" Donoghue, en man från New York, som ville göra något speciellt för sina vänner som stred i Vietnamkriget. Han packade väskan full med öl och gav sig iväg för att leta upp sina polare och bjuda dem på bira.
 
Filmen finns nu att streama på svenska Apple TV+. Nya prenumeranter kan prova på tjänsten gratis i 7 dagar. Därefter kostar ett abonnemang 59 kr i månaden (du kan avsluta när du vill).
 
 
För regin står Peter Farrelly, som slog igenom på 90-talet med komedier som "Dum & dummare" och "Den där Mary". På senare år har han tagit karriären i en mer seriös riktning, vilket resulterade i Oscarsregn över 2018 års drama "Green Book".
 
Hans nya film är en ofta humoristisk och skruvad berättelse, som dock inte duckar för allvaret i Vietnamkriget och vågar ställa obekväma frågor om medias roll och politikers lögner.
 
| 30 september 2022 09:50 |