Film

Skribent

Alexander Kardelo

12 november 2023 | 11:10

"Super Mario Bros. Filmen" kan streamas i december - har du rätt streamingtjänst?

Ja, animerade "Super Mario Bros" går snart att streama i Sverige. Nej, det blir inte på Netflix.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Den enormt populära Super Mario-filmen slog alla möjliga biorekord under våren, och är en av 2023 års mest sedda filmer. Sedan några månader tillbaka går filmen också att hyra och köpa på digitala tjänster.
 
Men när och var blir det streamingpremiär? Som MovieZine tidigare skrivit är det SkyShowtime som kommer visa "Super Mario Bros. Filmen" i Sverige. I december är det dags - vi har inget mer exakt datum ännu.
 
 
Det blir alltså inte på Netflix, som det felaktigt har rapporterats på andra håll, eftersom rättigheterna skiljer sig åt mellan olika länder. Streamingtjänsten SkyShowtime är de som får första tjing på biofilmer från Paramount och Universal. åtminstone i Europa.
 
Så håll ut: i lagom tid till julstöket får barnen (och nostalgiskt lagda föräldrar) dyka in i det färgglada Nintendo-äventyret och besöka Svampriket tillsammans med rörmokarbröderna Mario och Luigi, prinsessan Peach och skurken Bowser. Kända namn som Chris Pratt och Jack Black hörs bland originalrösterna.
 
Om du ännu inte skaffat streamingtjänsten så har de ett prisvärt erbjudande just nu: prova på SkyShowtime i 3 månader för 45 kr i månaden.
 
| 12 november 2023 11:10 |