SPONSRAT

Skribent

Jonna Vanhatalo

5 maj 2023 | 16:00

Den vilda komedin ”Lust” får nytt liv hos SkyShowtime

Serien är den första svenska serien att ta plats bland många andra hyllade titlar på den nya streamingtjänsten SkyShowtime! Alla vi som inte fått nog av lustigheterna får en anledning att fira, medan vi med förväntan ser fram emot säsong två.
”Lust” är en galen komediserie om ett gäng medelålderskvinnor och deras liv och erotiska missöden. I rollerna ser vi Sofia Helin, Julia Dufvenius, Elin Klinga och Anja Lundqvist. Denna fantastiska kvartett tillsammans med gästspel av bland andra Amy Deasismont, lyfter serien till oanade höjder. 
 
Serien är så nära en svensk ”Sex and the City”, som man kan komma. Och även om den inte är riktigt lika glammig som sin förlaga, så är ”Lust” faktiskt på många håll mycket roligare, och framförallt mer lättrelaterad.
 
I serien är systerskapet i fokus. Vi får lära känna fyra mogna kvinnor, och ta del av deras vardag, men också fest. Deras vänskap är det konstanta trygga i en annars rätt stökig tillvaro. Vi får se dem parera kärlek och vänskap, medan de försöker lägga sina livspussel, som redan saknar bitar.
 
Idag släpps "Lust" på nytt på streamingtjänsten SkyShowtime. För att fira detta släpps en härlig ny trailer med där Sofia Helin och resten av tjejgänget firar ihop med Jonas Malmsjö!
 
 

Inte alltid politiskt korrekt

 
”Lust” är en vågad komedi i vilken det kastas träffsäkra kängor på diverse olika samtidsfenomen. Det är inte politiskt korrekt alla gånger, men just därför extra roligt. Det skojas om tabubelagda ämnen såsom överkänsliga män. Men också om dildos på vift, jobbigt högljudda tonåringar och ängslig svenskhet. Samt allt annat som hör till livet när man passerat 40.
 
”Lust” är skapad av kvartetten, tillsammans med manusförfattaren Frans Wiklund och regissören Ella Lemhagen. Och det är verkligen en väldigt rolig, dråplig och underhållande serie från början till slut. Det är snårigt att navigera i den här upplysta tiden, med så många möjligheter, men också krav. Och det är därför så otroligt uppfriskande att få skratta åt eländet.
 
Om du har missat ”Lust”, så finns nu första säsongens samtliga åtta avsnitt tillgängliga exklusivt på SkyShowtime. Bli medlem och streama "Lust" här!
 
SkyShowtime är en helt ny streamingtjänst som samlar de bästa och mest hyllade filmerna och serierna från världsberömda filmbolag och välkända filmskapare.
 
Nya titlar och premiärer varje månad! Storslagen och ikonisk underhållning till ett fantastiskt pris. Signa upp dig idag för 79kr/månad på Skyshowtime.com.
| 5 maj 2023 16:00 |