Film

Skribent

MovieZine

21 oktober 2022 | 14:00

Streama dramat "Raymond & Ray" gratis på Apple TV+

Ewan McGregor och Ethan Hawke spelar två bröder som möts på pappas begravning.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Där andra streamingtjänster satsar på kvantitet (ibland på bekostnad av kvalitet) håller Apples filmer och serier ofta hög klass. Veckans premiär "Raymond & Ray" är inget untantag.
 
"Raymond & Ray" följer halvbröderna Raymond och Ray som har levt i skuggan av en hemsk far. På något sätt har de lyckats behålla ett sinne för humor och faderns begravning är en chans för dem att återuppfinna sig själva. Inom dem finns ilska, det finns smärta, det finns dårskap. Och det kan finnas kärlek.
 
Ewan McGregor och Ethan Hawke spelar det omaka brödraparet som ger sig ut på en känslosam och ofta humoristisk roadtrip.
 
 
 

Testa Apple TV+ gratis i 7 dagar

 
Du som ännu inte bekant med tjänsten kan prova på Apple TV+ helt gratis i en veckas tid. Gott om tid alltså för att se "Raymond & Ray" och andra hyllade filmer, som "The Greatest Beer Rum Ever" eller animerade "Tur". Efter testperioden kostar ett abonnemang på Apple TV+ enbart 59 kr i månaden.
 
Bland kommande originalfilmer på Apple TV+ finns "Causeway" med Jennifer Lawrence, julfilmen "Spirited" med Will Ferrell och Ryan Reynolds, samt dramat "Emancipation" med Will Smith. Alla de släpps innan 2022 års slut.
| 21 oktober 2022 14:00 |