Spel

Skribent

Anders Eklöf

7 december 2022 | 16:00

"Stranger Things"-stjärnan vill vara med i "God of War"-serien

David Harbour vill få in en fot i "God of War"-universumet.
För ungefär en månad sedan släpptes det efterlängtade spelet "God of War Ragnarök" till Playstation 4 och Playstation 5, som har blivit det snabbast säljande Playstation-spelet genom tiderna och hyllats av många.
 
I min recension här på MovieZine gav jag det betyget 4 av 5 med orden att det är "ett riktigt bra spel, men en inte särskilt imponerande uppföljare".
 
 
 
En som diggar "God of War"-serien och spel i allmänhet är "Stranger Things"-skådespelaren David Harbour.
 
I en intervju med sajten Video Games FN fick han nyligen frågan om vilka andra spelserier, förutom den kommande "Gran Turismo"-filmen där han har en roll, som han skulle vilja medverka i. Där berättade han om sin kärlek för "God of War" och att han gillar vad de gjort med "The West Wing"-skådisen Richard Schiff, som spelar Oden i "Ragnarök".
 
- De leker med genren och det är alltid överraskande när det gäller gudar och vad de blir. Thor är en stor gammal tönt och Oden är en sån här äldre intellektuell herre. Det universumet och vad de gör med det är väldigt fascinerande. Jag skulle möjligtvis vara intresserad av att göra något med det, säger han till sajten.
 
Det finns än så länge inga tankar om en uppföljare till "God of War Ragnarök" eller några nyheter om vad Santa Monica Studios planerar att göra med serien i framtiden.
 
Dock vet vi att "God of War" ska bli tv-serie på streamingtjänsten Amazon Prime Video, så där har han kanske en möjlighet att få in en fot. Andra spelserier som Amazon Studios har på gång är "Fallout" med Walton Goggins i huvudrollen och "Mass Effect".
 
Förutom det nämner han att han medverkar i ett kommande skräckspel med Jodie Comer ("Free Guy", "The Last Duel"). Får jag gissa handlar det om en del i "The Dark Pictures", som ju ofta använder sig av bektanta ansikten till sina karaktärer.
 
Vem tycker du att Harbour skulle kunna spela i "God of War"? Kratos?
| 7 december 2022 16:00 |