Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

26 juli 2016 | 12:00

"Stranger Things" lär få fler säsonger på Netflix

Inget är spikat ännu, men seriens producent pratar redan om nästa säsong som om det vore en självklarhet.
För den som blev biten av den 80-tals-inspirerade mysterieserien "Stranger Things" när den hade premiär på Netflix för drygt en vecka sedan, gläds du nog av att höra att det finns goda chanser att serien får fortsätta. 

Skådespelaren Matthew Modine har sagt tidigare att det blir en säsong 2 och nu stämmer producenten Shawn Levy in. Även om inget är officiellt bekräftat av Netflix, pratar redan alla inblandade om fortsatta säsonger som om det vore en självklarhet.

- Vi hoppas definitivt på att göra många fler säsonger. Och tanken är att vi ska fortsätta att följa dessa karaktärer, samtidigt som vi också introducerar några nya, viktiga roller i nästa säsong, säger Levy till Slash Film. Det mesta hinner klaras upp innan slutet på säsong 1, men inte allt. Därför hoppas vi så mycket på att vi kan få leva med de här typerna i några säsonger till.

När till och med producenten börjar prata om en fortsättning, är det ganska säkert att våga hoppas. Om du är nyfiken på "Stranger Things" finns hela säsong 1 att se på Netflix.


Vill du se mer av "Stranger Things"?
| 26 juli 2016 12:00 |